★★★ budapesti műszaki egyetem professzor vendégház

A BME Professzor Vendégház Budán található, a Gellért hegy lábánál, a híres Váci utca és a Vásárcsarnok közelében. Egészen közel a Petőfi és a Szabadság híd, a Budapest Műszaki Egyetem szomszédságában. Könnyen megközelíthető a budai Vár, a Citadella és a belváros nevezetességei, a Bazilika, az Operaház, a Nemzeti Múzeum, a Hősök tere.

Ha hivatalos vagy üzleti úton van, ha turistaként látogatja meg Budapestet, minden esetben szívesen látjuk vendégként a Professzor Vendégházban. A szállodában 16 kétágyas és 2 egyágyas szoba található. Fürdőszoba, telefon, TV, számítógép csatlakozási lehetőség, WIFI, mini konyha található a galériás kétszintes helységekben. Minden reggel bőséges, svédasztalos reggelit fogyaszthatnak vendégeink.

Érkezéskor taxit tudunk küldeni akár a repülőtérre, akár a pályaudvarokra. Ha megkapjuk az érkezés pontos adatait, kollegánk táblával várja a vendégeinket. A recepció munkatársai készséggel állnak rendelkezésükre bármilyen program megszervezésében, városnézések, környékbeli túrák, utazási információk, színházjegyek.

A Professzor Vendégházban kisebb találkozók, megbeszélések megrendezéséhez 20-25 főre különtermet biztosítunk.